Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ετήσιες Εργασίας Εφημερίων της Ιεράς Μητροπόλεως

Ως είναι γνωστόν εις τους αιδ. Εφημερίους της Μητροπόλεως Ηλείας κάθε χρόνο στο τέλος των Ιερατικών Αδελφικών Συνάξεων δίδεται να συντάξουν μία εργασία.

Εφέτος το θέμα της εργασίας τους ήτο: «Ο Εφημέριος μιας ενορίας σήμερα με ποιό τρόπο μπορεί να επικοινωνήση με τους ενορίτας του: Με γράμμα, ηλεκτρονικά, τηλεφωνικά, με προσωπική επίσκεψι στο σπίτι του ενορίτου, στο Γραφείον της ενορίας η με τρίτα πρόσωπα;».

Τις τέσσερεις καλύτερες εργασίες αναρτώμεν εις την Ιστοσελίδα της Μητροπόλεώς μας προς βράβευσιν αυτών και διδασκαλίας όλων μας.

 


ΕΡΓΑΣΙΑ Πρωτοπρεσβυτέρου Χρίστου Κ. Ελευθεριάδη στην Ιερατική Σύναξη Αμαλιάδος, Πηνείας και Λασιώνος περιόδου 2019-2020

 

ΕΤΗΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΙΕΡΕΩΣ π. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΡΗΓΑ με θέμα: « Ο Εφημέριος μιας Ενορίας σήμερα με ποιο τρόπον μπορεί να επικοινωνήση με τους ενορίτας του : Με γράμμα, ηλεκτρονικά, τηλεφωνικά, με προσωπική επίσκεψι στο σπίτι του ενορίτου ή στο Γραφείο της ενορίας ή με τρίτα πρόσωπα ».

ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΝΑΞΕΩΣ 2019-2020 « ος λαλήσει και ερεί• ιδέ τούτο κενόν εστιν, ήδη γέγονεν εν τοις αιώσι τοις γενομένοις από έμπροσθεν ημών..» Εκκλησιαστής, κεφ. α , στ 10. Ιερεύς Αλέξιος Ντάβαρης

†Ιερομόναχος ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ στο πλαίσιο των Αδελφικών Ιερατικών Συνάξεων του Εκκλησιαστικού Ποιμαντικού Έτους 2019- 2020